פנו אלינו:

1700-50-18-50

דגנים

מיין לפי
הצג בעמוד

בורגול בינוני - 100 גרם

בורגול עשוי מגרגרי חיטה מבושלת, שיובשה ונגרסה. מאכלים נפוצים העשויים מבורגול הם קובה מטוגנת, סוג של מג'דרה - בורגול מבושל עם עדשים ושמן וסלט הטאבולה הנעשה מבורגול מושרה ומרוכך בליווי ירקות ועשבי תיבול.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.00

בורגול דק - 100 גרם

מאכלים נפוצים העשויים מבורגול הם קובה מטוגנת, סוג של מג'דרה - בורגול מבושל עם עדשים ושמן וסלט הטאבולה הנעשה מבורגול מושרה ומרוכך בליווי ירקות ועשבי תיבול.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.00

בורגול עבה - 100 גרם

בורגול הנו השם הערבי למזון ים-תיכוני העשוי מגרגרי חיטה מבושלת, שיובשה ונגרסה. מאכלים נפוצים העשויים מבורגול הם קובה מטוגנת, סוג של מג'דרה - בורגול מבושל עם עדשים ושמן וסלט הטאבולה הנעשה מבורגול מושרה ומרוכך בליווי ירקות ועשבי תיבול.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.00

חיטה - 100 גרם

החיטה עצמה בעקבות כך שהיא פחממה מלאה עשירה במינרלים: ברזל ,אבץ, סידן ומגנזיום, וכן בויטמינים מקבוצת B, שהבולט שבהם ויטמין B1 כמותו בקמח לבן קטנה, אך גבוהה פי 4 בחיטה מלאה ומוצריה. ויטמין B1 דרוש לתהליכי הפקת האנרגיה ופעילות השרירים. יש בחיטה גם חלבון.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.00

חיטה מלאה - 100 גרם

חיטה הוא הגידול השני הנפוץ ביותר בעולם. החיטה נמנית בין 'חמשת מיני דגן' והיא גם אחד משבעת המינים שנשתבחה בהם ארץ ישראל. מגוון אופני ההכנה והמאכלים המבוססים על החיטה הוא רב. השימושים העיקריים של החיטה מבוססים על הקמח שלה, ממנו מכינים לחם, עוגות, פשטידות, פסטה ומוצרי בצק אחרים. עשירה בויטמינים מסוג B, בברזל, סידן וסיבים תזונתיים. את החיטה השלמה מבשלים כאורז או מוסיפים לחמין.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.50

כוסמין שלם - 100 גרם

כוסמין הוא סוג מיוחד ועתיק של חיטה. הכוסמין, מזין יותר וקל יותר לעיכול. מבחינה גנטית הכוסמין קדם לחיטה המודרנית.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.49

ברוכים הבאים לרשת חממה בעיר, חממה המקורי!

X