צימוק הוא ענב מיובש, מאכל הקיים מזה אלפי שנים ומיוצר במדינות רבות בכל רחבי העולם.
הצימוקים מתוקים עקב תכולת הסוכר הגבוהה שבענבים אפשר לאכול אותם כמו שהם או להשתמש בהם לבישול ואפייה.
טיפ: אם הצימוקים נשמרים זמן ארוך הסוכר שבהם מתגבש ואפשר להחזיר לצימוקים את מרקמם על ידי השרייתם בנוזל.
צימוק הוא ענב מיובש, מאכל הקיים מזה אלפי שנים ומיוצר במדינות רבות בכל רחבי העולם.
הצימוקים מתוקים עקב תכולת הסוכר הגבוהה שבענבים אפשר לאכול אותם כמו שהם או להשתמש בהם לבישול ואפייה.
טיפ: אם הצימוקים נשמרים זמן ארוך הסוכר שבהם מתגבש ואפשר להחזיר לצימוקים את מרקמם על ידי השרייתם בנוזל.