הכנתה של הפריקה פשוטה, אך חשוב לשטוף אותה היטב לפני השימוש: שמים בקערה בינונית פריקה, ממלאים במי ברז חמים, מערבבים מעט ושופכים את המיםחוזרים על פעולה זו פעמים ופעם השלישית משרים לחמש דקות ומסננים.מומלץ להשאיר במסננת לחצי שעה. זמן הבישול הוא כרבע שעה ללא כיסוי עד ספיגת כל הנוזלים והתרככות הפריקה, ביחס של כוס פריקה לכוס מים.לפעמים יש צורך להוסיף מים וזמן בישול.
קלייה אותנטית ומתכונים מנצחים של משפחת חממה המקורית שעוברת מדור לדור עם חומרי הגלם הטובים ביותר שיוצרים טעם מנצח!