פנו אלינו:

1700-50-18-50

פריקה או פריקי - 100 גרם

₪ 1.50
-
100.00 גרם
+
הפריקה מכילה יותר חלבונים וויטמינים ומינרלים מאשר רוב הדגנים שאנחנו מכירים. יש בה עד פי ארבעה מכמות הסיבים התזונתיים שמצויים באורז מלא וערכי הגלוטן שלה נמוכים בזכות הקציר המוקדם שלה. בטרם הספיקה החיטה לפתח את החלבון. בפריקה יש פחות קלוריות מאשר בגרגר החיטה העמילני הבוגר.

הכנתה של הפריקה פשוטה, אך חשוב לשטוף אותה היטב לפני השימוש: שמים בקערה בינונית פריקה, ממלאים במי ברז חמים, מערבבים מעט ושופכים את המים
חוזרים על פעולה זו פעמים ופעם השלישית משרים לחמש דקות ומסננים.
מומלץ להשאיר במסננת לחצי שעה. זמן הבישול הוא כרבע שעה ללא כיסוי עד ספיגת כל הנוזלים והתרככות הפריקה, ביחס של כוס פריקה לכוס מים.
לפעמים יש צורך להוסיף מים וזמן בישול.

גולשים שקנו מוצר זה קנו גם

אגוז מלך פרימיום - 100 גרם

אגוזי מלך רווים בחומצא אלפה לינולנית, חומצת שומן בלתי רוויה מסוג אומגה 3 החיונית לתהליך הביולוגי של הגוף. כיוון שהגוף לא יכול לייצר אותה, עליו לצרוך אותה ממקורות מזון שונים לחומצת השומן יש תפקיד חשוב בבנית תאי מוח ושמירה על תפקודו. האגוזים מכילים רמות גבוהות של אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ וויטמין E שתורמים למניעת דמנציה ומחלות לב.
-
100.00  גרם
+
₪ 3.90

שקד ישראלי מתוק טבעי - 100 גרם

הפיצוחים שלנו עוברים קלייה איחודית עם חומרי גלם הטובים ביותר המעניקים לכם את הטעם הנפלא והמיוחד.
-
100.00  גרם
+
₪ 5.90

שקד מולבן גפרורים 100 גרם

הפרי הוא בית גלעין, החלק הנאכל העיקרי הוא הזרע, אך לעתים אוכלים את הפרי הצעיר בשלמותו, כאשר יש לו עדיין ציפה ירוקה וחמצמצה, והקליפה שמתחתיה עוד לא התקשחה. שקדים עשירים בשומן בלתי רווי, אשר חשוב לבריאות הלב וצריך להיות השומן העיקרי בתזונה שלנו. שקדים עשירים גם בסידן: בעשרים יחידות יש סידן כמו בשליש כוס חלב. בנוסף, הם מכילים ויטמין E, ברזל, אבץ, סיבים תזונתיים ופיטוסטרולים - חומרים צמחיים דמויי כולסטרול אשר מסייעים בהורדת רמות הכולסטרול בדם. צריכת שקדים כחלק מתפריט מאוזן יכולה לסייע בהגנה מפני מחלות לב וכלי דם והם נחשבים ברפואה העממית כמקלים על צרבת. השקדים משמשים כתוספת למאכלים רבים, מבשרים ועד אורז, סלטים ועוגות. מהשקדים המולבנים מכינים מרציפן או משקה שקדי - רוזטה.
-
100.00  גרם
+
₪ 7.90

חומוס קטן הדס ישראלי - 100 גרם

החומוס הוא אחד מהקטניות הראשונות ששימשו למאכל אדם. מוצאו הוא ככל הנראה בצפון הודו, והוא תורבת במזרח התיכון בסביבות 3000 לפנה”ס, קטנייה עשירה זו ומשמשות כחומר גלם למאכל הלאומי הפלפל. גרגירי החומוס עשירים בחלבון, סיבים תזונתיים, ברזל, סידן ומינרלים נוספים החיוניים לבריאות העצם: אבץ ונחושת. כמו כן, גרגירי החומוס עשירים בחומצה פולית החיונית לבנית דנ”א וחומצות אמינו שמאוד חשוב לפני ובמהלך הריון. חומוס אינו משמין עשיר בחלבון ומעורר תחושת שובע עקב הסיבים התזונתייים המצויים בו.
-
100.00  גרם
+
₪ 1.50

ברוכים הבאים לרשת חממה בעיר, חממה המקורי!

X