טעמו של אגוז הקשיו עדין ומשובח, הם קלים לעיכול כשהם קלויים, וקשים כשהם מטוגנים בשמן.
הקשיו מכיל איזולויצין, אך אינו מכיל ליזין
ואילו שאר ירקות המכילים חלבון, יש בהם את הליזין, אך אין להם את האיזולויצין, והתוצאה היא חלבון מושלם.
לכן כדאי לשלב בין ירקות לקשיו.
שימושים רפואיים:
מועיל במקרה רזון, חולשה וחוסר חיוניות.
מזון מרוכז העשיר בחלבונים ושומנים, ועל כן מסייע בבעיות צפרניים, שיער ועוד.
מחזק זיכרון, טוב במקרה של בעיות חניכיים.
מיטיב עם חולי סרטן.
טעמו של אגוז הקשיו עדין ומשובח, הם קלים לעיכול כשהם קלויים, וקשים כשהם מטוגנים בשמן. הקשיו מכיל איזולויצין, אך אינו מכיל ליזין ואילו שאר ירקות המכילים חלבון, יש בהם את הליזין, אך אין להם את האיזולויצין, והתוצאה היא חלבון מושלם. לכן כדאי לשלב בין ירקות לקשיו. שימושים רפואיים: מועיל במקרה רזון, חולשה וחוסר חיוניות. מזון מרוכז העשיר בחלבונים ושומנים, ועל כן מסייע בבעיות צפרניים, שיער ועוד. מחזק זיכרון, טוב במקרה של בעיות חניכיים. מיטיב עם חולי סרטן.
טעמו של אגוז הקשיו עדין ומשובח, הם קלים לעיכול כשהם קלויים, וקשים כשהם מטוגנים בשמן. הקשיו מכיל איזולויצין, אך אינו מכיל ליזין ואילו שאר ירקות המכילים חלבון, יש בהם את הליזין, אך אין להם את האיזולויצין, והתוצאה היא חלבון מושלם. לכן כדאי לשלב בין ירקות לקשיו. שימושים רפואיים: מועיל במקרה רזון, חולשה וחוסר חיוניות. מזון מרוכז העשיר בחלבונים ושומנים, ועל כן מסייע בבעיות צפרניים, שיער ועוד. מחזק זיכרון, טוב במקרה של בעיות חניכיים. מיטיב עם חולי סרטן.