השזיף מומלץ בתבשילי עופות ובקר. בקינוחים ובקומפוט בעיקר. סגולות רפואיות: בשזיף יש נוגדי חימצון בכמות גבוהה. שזיף מכיל בורון המסייע במניעת אוסטיאופורוזיס. שזיף עשיר באשלגן וסיבים תזונתיים. אכילת שזיפים יכולה לסייע במניעת נזק חמצוני לתאי המוח. לשומנים בדם ולקרומי התאים ובכך להגן מפני בעיות בתפקוד המוח. לרבות בעיות זיכרון, מחלות לב וכלי דם. שזיף מסייע במצבי עצירות בזכות תכולה גבוהה של סורביטול (סוכר אלכוהולי בעל אפקט משלשל). השזיף מכיל כמות ברזל גבוהה אפילו ביחס למוצרי בשר.
השזיף מומלץ בתבשילי עופות ובקר. בקינוחים ובקומפוט בעיקר. סגולות רפואיות: בשזיף יש נוגדי חימצון בכמות גבוהה. שזיף מכיל בורון המסייע במניעת אוסטיאופורוזיס. שזיף עשיר באשלגן וסיבים תזונתיים. אכילת שזיפים יכולה לסייע במניעת נזק חמצוני לתאי המוח. לשומנים בדם ולקרומי התאים ובכך להגן מפני בעיות בתפקוד המוח. לרבות בעיות זיכרון, מחלות לב וכלי דם. שזיף מסייע במצבי עצירות בזכות תכולה גבוהה של סורביטול (סוכר אלכוהולי בעל אפקט משלשל). השזיף מכיל כמות ברזל גבוהה אפילו ביחס למוצרי בשר.
השזיף מומלץ בתבשילי עופות ובקר.
בקינוחים ובקומפוט בעיקר.
סגולות רפואיות:
בשזיף יש נוגדי חימצון בכמות גבוהה.
שזיף מכיל בורון המסייע במניעת אוסטיאופורוזיס.
שזיף עשיר באשלגן וסיבים תזונתיים.
אכילת שזיפים יכולה לסייע במניעת נזק חמצוני לתאי המוח.
לשומנים בדם ולקרומי התאים ובכך להגן מפני בעיות בתפקוד המוח.
לרבות בעיות זיכרון, מחלות לב וכלי דם.
שזיף מסייע במצבי עצירות בזכות תכולה גבוהה של סורביטול
(סוכר אלכוהולי בעל אפקט משלשל).
השזיף מכיל כמות ברזל גבוהה אפילו ביחס למוצרי בשר.